BigX Night Cup Online Kupa

Szabályzat

Helyszín: Szerver IP: —–

Időpontja: őszi szünet

Nevezés:

 Public szerveren (—–),

Discord: 

Jelentkezés: 

Leírás:
Várjuk azon amatőr csapatok részvételét akik szeretnének a szünetben egy jó hangulatú, baráti CS:GO kupán részt venni.
Ne ESL/DH/ESEA kupát képzeljetek magatok előtt, hanem egy baráti jóhangulatú közösségi megmozdulást.Nem szeretnénk sem anyázást,sem baszakodást, csak játszani szeretnénk egy jót ?

Szabályok: Normál Tournament, 5v5 felállással, minden csapatnál egy csere/beugró játékos engedélyezett. Mind a 2 Csapatban lesz DC-on 1-1 Admin a szobákban, Némitott mikrofonnal. AKik nem segitenek semmit.
Illetve, a meccsen is lesz nézőben 1-1 admin megfigyelőnek, +1 Streamer. Illetve GO-tv-n keresztül többen is követni fogják.

Csak Prime, illetve 21.-szint feletti játékosok nevezhetnek.

Egy játékos csak egy csapatba nevezhet természetesen minden fajta script, csalás, külső segítség igénybevétele, a játékot bomlasztó magatartás, illetve 15 percnél hosszabb késés vagy szándékos technikai hiba Disconnect Timeout stb, a játékosok részéről a csapat azonnali kizárás vonja maga után! VAC-os múlttal rendelkező játékos nem vehet részt.

Egymás ingerlése,kötöszködés a másikkal, szándékos morál rombolás, szankciót von maga után,

Map pool: Inferno, Mirage, Dust 2, Cache, Overpass, Train, Nuke melyek kiválasztása a meccsek előtt adminok által sorsolva történik Online randomizerrel.

Döntőig egyenes ágú kiesés bo1, döntő bo3 (amennyiben 6nál kevesebb csapat nevez bo3 az elődöntők is)

Nyeremények:

Top3: 5db 3 hónapos VIP pass az OSW pub szerverre

Top2: 5db 6 hónapos VIP pass az OSW pub szerverre

Főnyeremény: 5db CS:GO fegyver skin min 15Euró összértékben, 1 teljes év VIP Pass minden csapattag részére az OSW pub szerverre.

A játék streamelve lesz a TWITCH-en, kommentátor pedig nem más mint DMK! Reményeink szerint a legszebb pillanatokból fragmovie is fog készülni.

Have Fun and Good Luck Everyone